Rehacare

Rehacare is een jaarlijks terugkerende beurs in Düsseldorf, Duitsland. Het organiseert al meer dan 30 jaar beurzen en is een platform voor iedereen met een handicapt, die zorg nodig heeft of gewoon wat ouder is.

Rehacare is misschien wel de allergrootste beurs in zijn sector over de gehele wereld.  Rehacare Deutschland heeft meer dan 800 stands waar producten worden gedemonstreerd, seminars en workshops worden gegeven. Rehacare heeft dusdanig veel disciplines in huis, dat vrijwel elk persoon met een handicap hier vind wat zij nodig heeft. Denk aan hulpmiddelen voor de mobiliteit, hulp in de huishouding, hulp voor poliklinische of intramurale zorg, communicatietechnieken, vrijetijdsbesteding, reizen en sporten. Rehacare heeft het allemaal!

Het is dan ook niet gek dat niet alleen mensen uit Duitsland deze beurs bezoeken, maar ook Belgen, Nederlanders, Luxemburgers en ja, zelfs enkele Fransen!

 

Professionals
Rehacare is niet alleen bedoeld voor de particulier. Dankzij alle kennis en ervaring die het in de loop der jaren heeft opgebouwd, is het een echt platform geworden voor iedereen met een handicap, of die te maken heeft met mensen met een handicap.

De nieuwste technologieën komen op de beurs aan bod. Ieder jaar verschijnen dan ook veel professionals op de beurs die vanwege hun werk te maken hebben met mensen met een beperking, zoals fysiotherapeuten, artsen en verpleegkundigen.

Iets voor uw praktijk?

 

 

Beurs Duitsland
Rehacare 2014 vind plaats in Düsseldorf van 24 t/m 27 september (van 10.00 tot 18.00, op zondag sluit de beurs eerder, om 17.00).

De datum in 2015 is ook al bekend; Rehacare vind dan plaats van 14 t/m 17 oktober.


Veiligheid op vijf wielen Nooit meer omvallen. veilig stoep op en af. Landelijke service aan huis, drie jaar fabrieksgarantie. Gratis demonstratie aan huis! Kijk op www.quingo.nl