De 50 Plus Beurs is een jaarlijks terugkerende “life-style” beurs voor ouderen die gehouden word in de jaarbeurs in Utrecht. In 2014 wordt alweer de 22e editie gehouden!

De eerste beurs werd georganiseerd in 1993. Toentertijd was de beurs ook al een groot event, met ongeveer 115 exploitanten op 4000m2 beurs oppervlakte.

Inmiddels is het event uitgegroeid tot marktleider in de evenementenorganisatie voor 50plussers. In 2013 werden alle records gebroken. Er waren welgeteld 101.256 bezoekers en meer dan 600 standhouders verspreid in 6 hallen met een totaaloppervlakte van 50.000m2.
Iets voor u?
Heeft u moeite met lopen? Zou u hulp willen in de huishouding? Bent u op zoek naar een nieuwe hobby? U kunt het zo gek niet bedenken, of op de 50plusbeurs vind u antwoorden, informatie en/of producten die aan uw wensen voldoen.

Zelfs als u niet specifiek op zoek bent naar bepaalde producten of informatie is de beurs een leuk dagje uit. Met de allernieuwste technologieën op het gebied van huishoudelijke ondersteuning workshops, muziek en dans, zult u uw ogen uitkijken en een onvergetelijke dag beleven.